Geen filteropties mogelijk

Bier en drankpakketten

Luxe kwaliteitswijnen, bierpakketten, likeuren en sterke dranken. Zowel ‘los’ als aangevuld met de leukste bijpassende kerstgeschenken. Allemaal speciaal geselecteerd op bijvoorbeeld kwaliteit, uitstraling, smaak en prijsstelling. Dat wordt heerlijk borrelen deze kerstdagen. Verras uw medewerkers en/of relaties met een selectie uit ons drankassortiment.

Sorteren op: Prijs laag-hoogPrijs hoog-laag
    Geen resultaten gevonden.

Kerstpakketten bij Robitex

Kerstpakketten bestel je eenvoudig bij Robitex. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders op gebied van (on)bedrukte promotionals, custom-made geschenken en Kerstpakketten van Noord- en Oost Nederland.

 

De Digitale Kerstmarkt

Bij ons kun je terecht voor de traditionele kerstpakketten, maar ook voor een digitale kerstmarkt. Aangezien veel Kerstmarkten in 2020 komen te vervallen vanwege de Covid-19, biedt Robitex de mogelijkheid om een digitale Kerstmarkt te organiseren voor jouw medewerkers. 

 

Kerstpakket of Eindejaarsgeschenk op maat

Ons team staat graag voor je klaar om je te helpen bij het samenstellen van een Kerstpakket en/of eindejaarsgeschenk op maat. Geheel passend bij jullie huisstijl en kernwaarden. Bij grote aantallen, vraag naar de mogelijkheden. 

 

Vragen over de Kerstpakketten

Heb je vragen over een Kerstpakket? Neem dan contact met ons op via 053 433 31 60 of per mail: info@robitex.nl.