Drankpakket met kerst voor personeel

Drankpakket voor kerst geven aan personeel 

Wil je jouw klanten of medewerkers deze kerst bedanken met een drankpakket? Uw drankpakketten bestel je eenvoudig en snel online in onze webshop

Verras je relaties met een heerlijk drankpakket deze kerst. Wijn is het meest gegeven relatiegeschenk met kerst en wordt ook altijd gewaardeerd maar een drankpakket is net even iets anders, het valt meer op en de attentiewaarde is dus ook groter. Wij bieden u de keuze uit verschillende soorten drankpakketten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit heerlijke whiskey’s, bierpakketten, cocktail pakketten of diverse likeuren.

Wil je geen standaard wijnfles deze kerst dan kies je voor een origineel drankpakket voor betaalbare prijzen. Elk drankpakket bestaat uit exclusieve en bekende dranken, soms aangevuld met een extra geschenk zoals bijbehorende glazen. En is dat niet zo, dan kunt u deze er eenvoudig bij bestellen. Zo heeft u altijd een drankpakket dat net even iets anders is dan de standaard wijnfles.

 

Je zoekt een drankpakket met een persoonlijk tintje?

Een drankpakket bestellen in onze webshop kost niet veel tijd. Je kiest een drankpakket en binnen enkele dagen heeft u deze in huis. Wilt u echter een drankpakket geven met een persoonlijk tintje? U kunt er dan voor kiezen om uw drankpakketten te laten bedrukken of graveren met uw logo. Dit kan op de verpakking maar u kunt er ook voor kiezen om het etiket volledig in uw eigen ontwerp te laten drukken. De mogelijkheden vind je bij het drankpakket naar keuze. En staat je wens er niet bij, dan kunt u contact met ons opnemen. Door ons uitgebreide leveranciersnetwerk is eigenlijk bijna alles mogelijk als je een origineel drankpakket zoekt.

 

Het online bestellen van uw drankpakket gaat eenvoudig en snel

 1. Kies een drankpakket naar keuze

 2. Op de productpagina vindt u gedetailleerde informatie over de inhoud, de verpakking, de minimale afname, de eventuele bedrukking- of graveringmogelijkheden en de levertijden

 3. U vult het gewenste aantal in

 4. U kiest uw betalingsmethode en afleveradres

 5. Na het afronden van uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging met daarop de door u bestelde drankpakketten

 6. Zodra de drankpakketten worden afgestuurd ontvangt u een e-mail zodat u precies weet wanneer u de bestelling in huis heeft

 

Drankpakketten worden niet alleen door uw relaties maar ook door uw personeel gewaardeerd

Het mooie aan een drankpakket is dat deze niet alleen door jouw klanten maar ook door uw medewerkers zal worden gewaardeerd. Met een drankpakket als kerstpakket heeft u dus 2 vliegen in 1 klap en bent u snel klaar met uw kerstgeschenken. En dat niet alleen, u geeft dan ook iets moois weg. Uw medewerkers hebben vast al vaak genoeg een kerstpakket ontvangen

 

Naast een wijnpakket kunt u ook kiezen voor een ander kerstpakket of kerstgeschenk. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

 • Kerstpakketten zelf samenstellen. U kiest zelf de inhoud van het kerstpakket zodat u een uniek kerstpakket cadeau geeft.

 • Luxe kerstpakketten. Exclusieve kerstpakketten die niet duur hoeven te zijn. Door food artikelen aan te vullen met mooie cadeaus hebben we voor u diverse kerstpakketten samengesteld die net iets extra’s geven.

 • Kerstgeschenken voor uw personeel. Behalve een kerstpakket of wijnpakket kunt u kiezen uit diverse kerstgeschenken waar u uw personeel vast en zeker mee zult verrassen. Denkt u eens aan gereedschap, Rituals giftsets, gadgets of sieraden.

 • Duurzaam kerstpakket. Geef een Fair Trade als kerstgeschenk! U verrast dan niet alleen uw personeel maar geeft ook iets weg met een achterliggende gedachte.

 • Bijzondere kerstpakketten. Naast een breed assortiment foodpakketten vindt u bij ons ook kerstpakketten die opvallen en anders zijn dan anders. Welke dat zijn, vindt u onder onze “bijzondere kerstpakketten”.

 • Kerst relatiegeschenken. Wilt u uw relaties geen wijnpakket geven met kerst? U heeft meer dan genoeg keuze uit diverse categorieën en geschenken. Laat u verrassen!

 • Rituals kerstpakketten. Heerlijke wellness verwenpakketten. De rituals producten zijn zowel los als in giftsets te bestellen.

 • Traditionele kerstpakketten. Het meest bestelde kerstpakket der kerstpakketten. Lekker vol en goed gevuld met heerlijke producten.

 • Italiaanse kerstpakketten. Mediteraanse kerstpakketten worden steeds populairder. Italië staat bekend om zijn heerlijke eten dus een Itialiaans kerstpakket is pure verwennerij.

 • Thema kerstpakketten. Zoek je een kerstpakket in een bepaald thema? Kijkt u dan eens bij onze thema kerstpakketten. Er zit vast een kerstpakket tussen die aansluit bij uw wensen.

 • Cadeaubonnen als kerstpakket. Met een cadeaubon kan uw personeel zelf iets kiezen. Wel zo gemakkelijk en zo krijgt iedereen wat hij wil. Cadeaubonnen hebben wij in meerdere categorieën, zoals weekendjes weg, belevenissen, tijdschriftenbonnen en pretparkbonnen.

 

Meer informatie?

Heb je vragen over ons assortiment, de drankpakketten of zoek je een kerstgeschenk die we niet in onze webshop hebben staan? Neem tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op via 053-4333160. Ook kun je ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.