Duurzaam kerstpakket bestellen

Op zoek naar een duurzaam kerstpakket? 


Bent je op zoek naar duurzame kerstpakketten voor je personeel? In onze kerstpaktten webshop kun je eenvoudig jouw biologische kerstpakketten bestellen


Als je op zoek bent naar een kerstpakketten met een duurzaam karakter dan heb je in onze kerstpakketten webshop ruim de keuze uit een diverse duurzame kerstpakketten. Zo kun je kiezen uit fair trade kerstpakketten, kerstpakketten met biologische producten of met een duurzaam karakter. Duurzame kerstpakketten hebben we voor je in alle prijsklassen en met diverse achterliggende gedachten. Zo hebben we duurzame kerstpakketten gevuld met zuiver biologische producten maar ook voor fair trade kerstpakketten waarmee je de derde wereldbevolking steunt kun je online bij ons bestellen. Daarmee geef je niet alleen een prachtig kerstpakket cadeau maar help je ook de arme landen. Een prachtige kerstgedachte.


Het bestellen gaat snel en eenvoudig. Je zoekt de biologische kerstpakketten uit die je wilt bestellen, vult het gewenste aantal in en klikt op de winkelwagen button. Daar kunt u de afleverdatum, het afleveradres en de betalingsmogelijkheid van de duurzame kerstpakketten kiezen.


Waarom uw duurzame of biologische kerstpakketten online bestellen in onze webshop?

 • Omdat er bij het bestellen van uw duurzame relatiegeschenken in onze webshop geen medewerkers aan te pas komen, kunnen wij u de duurzame kerstpakketten relatief goedkoop aanbieden.

 • Wij bieden u een breed assortiment zogenaamde fair trade kerstpakketten waaruit u kunt kiezen.

 • U kunt de duurzame kerstpakketten bestellen op een tijd waarop het ú uitkomt; u bent niet afhankelijk van kantoortijden.

 • De kerstpakketten webshop is een service van Robitex BV, uw partner in het leveren van relatiegeschenken en kerstpakketten met meer dan 20 jaar ervaring.

 • Robitex is, naast het ISO9001 certificaat, in het bezit van het MVO branche certificaat

 • Wij zijn aangesloten bij branche organisaties en kregen in 2014 een eervolle vermelding als leverancier van het jaar.

 

Het MVO branchecertificaat kregen wij in 2017 als een van de eerste branchegenoten van Nederland. Hiervoor moesten we aan een aantal strenge eisen voldoen zoals het uitsluiten van kinderarbeid bij onze leveranciers in het Verre Oosten. We gaan regelmatig bij onze fabrikanten op bezoek en houden hier dan ook streng toezicht op.
Verder waren duurzaamheid en transparantie enkele vereisten voor het behalen van het branchecertificaat. Met onze eerdere website groene-premiums.nl liepen we jaren geleden al voorop in de wereld van de groene relatiegeschenken. Tegenwoordig zijn de duurzame relatiegeschenken niet meer weg te denken uit de promotionele branche. En dat vinden wij een hele goede zaak.

 

Waarom kiezen voor duurzame kerstpakketten?

Duurzame kerstpakketten zijn sinds enkele jaren ongekend populair en worden elk jaar populairder. Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft een vogelvlucht genomen en veel organisaties zijn zich bewust van het belang van ecologisch ondernemen.

Als organisatie wilt u graag uw relaties en personeel laten zien dat u het milieu een warm hart toedraagt. Niet alleen is dit belangrijk voor de samenleving, ook voor uw imago is het van belang om Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen. Kerstpakketten met een duurzaam karakter zijn dan ook belangrijk om uit te dragen zien dat uw organisatie bewust duurzaam onderneemt en met fair trade kerstpakketten steunt u tevens de lage loonlanden. Een dubbel geschenk dus.

 

Duurzame, biologische en fair trade kerstpakketten zijn kerstpakketten met een boodschap en/of een bijzonder karakter. Zoekt u kerstpakketten in een ander thema? Dan kunt u ook voor de volgende kerstpakketten bij ons terecht:

 • Kerstpakketten zelf samenstellen. U kiest zelf de inhoud van het kerstpakket zodat u een uniek kerstpakket cadeau geeft.

 • Luxe kerstpakketten. Exclusieve kerstpakketten die niet duur hoeven te zijn. Door food artikelen aan te vullen met mooie cadeaus hebben we voor u diverse kerstpakketten samengesteld die net iets extra’s geven.

 • Kerstgeschenken voor uw personeel. Behalve een kerstpakket of wijnpakket kunt u kiezen uit diverse kerstgeschenken waar u uw personeel vast en zeker mee zult verrassen. Denkt u eens aan gereedschap, Rituals giftsets, gadgets of sieraden.

 • Drankpakketten. Een drankpakket is net even iets anders dan een wijnpakket. Drankpakketten hebben we met verschillende dranken, eventueel aangevuld met een extra geschenk.

 • Wijnpakketten. De heerlijkste wijnen in een mooie geschenkverpakking.

 • Bijzondere kerstpakketten. Naast een breed assortiment foodpakketten vindt u bij ons ook kerstpakketten die opvallen en anders zijn dan anders. Welke dat zijn, vindt u onder onze “bijzondere kerstpakketten”.

 • Kerst relatiegeschenken. Wilt u uw relaties geen wijnpakket geven met kerst? U heeft meer dan genoeg keuze uit diverse categorieën en geschenken. Laat u verrassen!

 • Rituals kerstpakketten. Heerlijke wellness verwenpakketten. De rituals producten zijn zowel los als in giftsets te bestellen.

 • Traditionele kerstpakketten. Het meest bestelde kerstpakket der kerstpakketten. Lekker vol en goed gevuld met heerlijke producten.

 • Italiaanse kerstpakketten. Mediteraanse kerstpakketten worden steeds populairder. Italië staat bekend om zijn heerlijke eten dus een Itialiaans kerstpakket is pure verwennerij.

 • Thema kerstpakketten. Zoekt u een kerstpakket in een bepaald thema? Kijkt u dan eens bij onze thema kerstpakketten. Er zit vast een kerstpakket tussen die aansluit bij uw wensen.

 • Cadeaubonnen als kerstpakket. Met een cadeaubon kan uw personeel zelf iets kiezen. Wel zo gemakkelijk en zo krijgt iedereen wat hij wil. Cadeaubonnen hebben wij in meerdere categorieën, zoals weekendjes weg, belevenissen, tijdschriftenbonnen en pretparkbonnen.

 

Heb je vragen over het bestellen van jouw fair trade kerstpakketten, biologische kerstpakketten of duurzame kerstpakketten?
Je kan telefonisch contact met ons opnemen via 053-4333160. Ook kunt u het contactformulier invullen buiten kantoortijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.