t/m

Grote kerstpakketten

Luxe kerstpakketten vanaf €50,-

In deze categorie vind je pakketten vanaf €50,-. Dit zijn goed gevulde en luxe kerstpakketten met grotere non-food items, zoals barbecues, kleden of lampen. 

 

Ben je op zoek naar een ander pakket? Kijk dan in de categorieën: 'Kerstpakket van €25 tot €50'  en 'Kerstpakketten tot €25,-

Sorteren op: Prijs laag-hoogPrijs hoog-laag
 • Handige BBQ

  Handige BBQ

  Prijs v.a. € 57,50
  Minimale bestelling : 1
  Handige BBQ

  Handige BBQ

  vanaf 1 stuks
  Prijs v.a. € 57,50
 • Botanisch Groen

  Botanisch Groen

  Prijs v.a. € 70,00
  Minimale bestelling : 1
  Botanisch Groen

  Botanisch Groen

  vanaf 1 stuks
  Prijs v.a. € 70,00

Kerstpakketten bij Robitex

Kerstpakketten bestel je eenvoudig bij Robitex. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders op gebied van (on)bedrukte promotionals, custom-made geschenken en Kerstpakketten van Noord- en Oost Nederland.

 

De Digitale Kerstmarkt

Bij ons kun je terecht voor de traditionele kerstpakketten, maar ook voor een digitale kerstmarkt. Aangezien veel Kerstmarkten in 2020 komen te vervallen vanwege de Covid-19, biedt Robitex de mogelijkheid om een digitale Kerstmarkt te organiseren voor jouw medewerkers. 

 

Kerstpakket of Eindejaarsgeschenk op maat

Ons team staat graag voor je klaar om je te helpen bij het samenstellen van een Kerstpakket en/of eindejaarsgeschenk op maat. Geheel passend bij jullie huisstijl en kernwaarden. Bij grote aantallen, vraag naar de mogelijkheden. 

 

Vragen over de Kerstpakketten

Heb je vragen over een Kerstpakket? Neem dan contact met ons op via 053 433 31 60 of per e-mail: info@robitex.nl.