t/m

Kerstkado keuze concept

Met het Kerstkado keuze concept geef je je medewerkers niet een geschenk zoals ze gewend zijn. Maar je geeft ze toegang tot een portaal waar ze zelf iets mogen uitkiezen. Een ruime keuze uit geschenken, belevenissen, goede doelen en cadeaukaarten. Zo kunnen jouw medewerkers altijd iets passends vinden!

Sorteren op: Prijs laag-hoogPrijs hoog-laag
 • Keuzekado 65

  Keuzekado 65

  Prijs v.a. € 65,00
  Minimale bestelling : 10
  Keuzekado 65

  Keuzekado 65

  vanaf 10 stuks
  Prijs v.a. € 65,00

Themapakketten

Wil je jullie klanten, medewerkers en/of andere relaties verrassen met een passend themapakket? Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders op het gebied van (on)bedrukte promotionals, custom made geschenken en kerstpakketten van Nederland. Dus je bent bij ons aan het goede adres!

 

De (digitale) kerstmarkt

Veel kerstmarkten komen in 2021 nog steeds te vervallen vanwege de coronapandemie. Om toch voor de (kerst)beleving te zorgen, biedt Robitex de mogelijkheid om een digitale kerstmarkt te organiseren voor jullie medewerkers, klanten en/of andere zakenrelaties. 

 

Een uniek pakket of eindejaarsgeschenk op maat

Ons creatieve team staat graag voor je klaar om je te helpen bij het samenstellen van een kerstpakket en/of eindejaarsgeschenk op maat. Geheel passend bij jullie huisstijl en kernwaarden. 

 

Meer informatie?

Ben je benieuwd naar de gepersonaliseerde mogelijkheden? Zet ons creatieve team vandaag nog aan het werk en neem contact met ons op via 053 433 31 60 of per mail: info@robitex.nl.