
Met deze biowijn waan je je in een hangmat ... opgehangen tussen palmen. Een zeebriesje wiegt je zachtjes heen en weer, maar je wilt niet in slaap vallen met zo'n glas heerlijk exotische Macabeo Chardonnay in je hand. Dus je neemt nog een slok en volgt de beweging van de kleurige vogels boven je.
Ontzettend populair is ie, deze breed inzetbare, 100% biologische en vegan doordrinkwijn. Hij is droog en lekker fris, gemaakt van Spaanse macabeodruiven. En dat maakt de All Day Long Macabeo Chardonnay supergeschikt voor zoveel momenten en bij tal van gewone en feestelijke gerechten en hapjes.De All Day Long Macabeo Chardonnay is perfect om te drinken bij de borrel of lichte maaltijd, zoals een frisse salade (met bijvoorbeeld ijsbergsla of rucola) en Flamkuchen, maar ook geschikt als aperitief. Lekker koel geserveerd is hij op zijn best!
De witte wijn is gemaakt van rijpe chardonnay én macabeodruiven, een typisch Spaans druivenras dat je door heel Spanje tegenkomt en ook vaak wordt ingezet om Cava mee te maken. In sommige streken wordt de druif viura genoemd.
Met deze biowijn waan je je in een hangmat ... opgehangen tussen palmen. Een zeebriesje wiegt je zachtjes heen en weer, maar je wilt niet in slaap vallen met zo'n glas heerlijk exotische Macabeo Chardonnay in je hand. Dus je neemt nog een slok en volgt de beweging van de kleurige vogels boven je.
Ontzettend populair is ie, deze breed inzetbare, 100% biologische en vegan doordrinkwijn. Hij is droog en lekker fris, gemaakt van Spaanse macabeodruiven. En dat maakt de All Day Long Macabeo Chardonnay supergeschikt voor zoveel momenten en bij tal van gewone en feestelijke gerechten en hapjes.De All Day Long Macabeo Chardonnay is perfect om te drinken bij de borrel of lichte maaltijd, zoals een frisse salade (met bijvoorbeeld ijsbergsla of rucola) en Flamkuchen, maar ook geschikt als aperitief. Lekker koel geserveerd is hij op zijn best!
De witte wijn is gemaakt van rijpe chardonnay én macabeodruiven, een typisch Spaans druivenras dat je door heel Spanje tegenkomt en ook vaak wordt ingezet om Cava mee te maken. In sommige streken wordt de druif viura genoemd.