custom made

 

Custom made decembergeschenken

Maak van jullie geefmoment iets speciaals met een custom made kerstpakket of eindejaarsgeschenk. Custom made geschenken zijn erg leuk om weg te geven met Kerst, Sinterklaas of oud en nieuw.

 

In onze decembergiftshop vind je een enorm aanbod originele kerstpakketten en eindejaarsgeschenken, maar als je iets speciaals wilt in eigen (huis)stijl, dan gaan wij voor jou aan de slag. Wij hebben een speciale ontwerpstudio die voor jou aan de slag gaan om een custom made relatiegeschenk te maken!

 

 

custom made

 

Custom made relatiegeschenken met logo

Het is erg belangrijk dat je een relatiegeschenk laat bedrukken met jouw logo of persoonlijk boodschap. Op deze manier ben je namelijk als bedrijf nog meer zichtbaar bij jouw klanten of medewerkers. Het is essentieel om dit te doen.

 

Het bedrukken van jouw logo op een custom made decembergeschenk? Het grote voordeel van custom made relatiegeschenken is dat ze vaak in kleine aantallen te bestellen zijn en niemand anders heeft hetzelfde als jou. Je geeft dus een uniek geschenk.

 

 

Wij denken met je mee

Kom bij ons langs in onze bomvolle showroom vol decembergeschenkeninspiratie. Denk hierbij aan kerstpakketten, winterkleding en accessoires, eindejaarsgeschenken etc. Tijdens een gesprek met een lekker kopje koffie of thee horen wij van jou wat de wensen zijn, het moment dat je het relatiegeschenk wilt geven en wat de kernwaarden van jouw bedrijf zijn.

 

Onze marketingafdeling gaat dan voor jou aan slag en komen met een aantal mooie voorstellen in een op maatgemaakte ideeënbox. Als ze aan jullie verwachtingen voldoen, gaan we ze laten produceren. Wij kunnen daarnaast ook helpen met het bedenken van een campagne rondom het geefmoment!

 

Let's make it a December to remember!

 

custom made

 

Waarom custom made geschenken bij ons bestellen?

Hieronder vertellen wij nog kort waarom je jullie decembergeschenken bij ons moet bestellen:

 

  • Wij hebben 30 jaar ervaring in de branche en weten dus precies welk geschenk geschikt is voor welk moment.
     
  • Door onze ervaring kunnen wij ook de beste inkoopprijzen aanbieden, waardoor je zeker weet dat je ook de beste prijs bij ons betaald.
     
  • Wij beschikken over alle belangrijke certificaten en dit betekent dat je zeker weet dat onze producten op een goede, eerlijke en duurzame manier worden gemaakt.